Sådan installerer du AVG Internet Security på Windows

Et par nemme trin er alt, det kræver.

1. Klik på knappen herunder for at starte downloaden af installationsfilen. Download AVG Internet Security
  2. Når downloaden er færdig, skal du åbne filen avg_internet_security_setup.exe (downloadede filer gemmes som standard i mappen Overførsler).
  3. Klik på Installér, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationsprocessen.
    Se detaljerede installationsinstruktioner
  4. Dobbeltklik på AVG Internet Security-ikonet på skrivebordet for at åbne programmet, gå derefter til Menu, og vælg Angiv aktiveringskode.
  5. Klik på tekstfeltet herunder for at kopiere din aktiveringskode, indsæt den i programmet ved at trykke på Ctrl + V samtidig, og klik så på Enter.
    Se detaljerede aktiveringsinstruktioner
  6. Skriv den aktiveringskode, du modtog med produktet, i tekstfeltet, og klik på Enter (angiv navn, mail og postnummer, hvis du bliver bedt om det).
    Se detaljerede aktiveringsinstruktioner Bemærk: Hvis du har et gyldigt produktabonnement, men den angivne aktiveringskode afvises, skal du angive den i vores aktiveringsformular for at hente en gyldig aktiveringskode via din AVG-konto.
    Gå til aktiveringsformular
  7. Du åbner programmet ved at dobbeltklikke på AVG Internet Security-ikonet på skrivebordet.
  8. Det var alt!